dijous, 22 d’octubre del 2015

LOGOPRIMARIA.jpgLes companyes, infermeres de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) i de la Plataforma CanRutidiuProu, que ens hem traslladat a donar serveis a l’Atenció Primària de Salut, aprofitant la convocatòria de trasllat de l’ICS, ens hem plantejat la creació d’una nova plataforma, o la construcció d’un espai nou, des d’on estem planejant donar llum a la situació de l’Atenció Primària.
Les retallades, la situació de precarietat de totes les categories que hi treballen als centres de salut, i com tot això està afectant la qualitat assistencial que reben els usuaris, són els principals i més emergents problemes que des d’aquesta nova plataforma ens hem proposat explicar.
Des de la nostra arribada a aquests centres de salut hem observat com hi ha un intent de mercantilització de tots els aspectes dels serveis que prestem, cosa que comporta un deteriorament important de la qualitat assistencial.
Esperem estar a temps d’aturar i revertir aquesta situació, perquè l’Atenció Primària és el pilar més important on és recolza el dret de salut de la Població.
Insistirem, des del nostre nou espai, recordar a tothom que

“LA SALUT ÉS UN DRET I NO UN NEGOCI”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada